venyttelyvideo

Venyttelyvideo: vetreytä ja energisoi kehoa!

Herättele, vetreytä ja virkistä kehoa 12 minuutin venyttelyvideon avulla. Tämä harjoitus on hellä ja rauhallinen!

Jooga- ja venyttelyharjoitukset ovat viime aikoina tulleet enemmän tutuiksi viikottaisessa harjoituskalenterissani muutamastakin eri syystä. Ensinnäkin jooga ja venyttely vetreyttää, energisoi ja rauhoittaa mieltä ja kehoa. Jokaisen harjoituksen jälkeen kehossa on todella rento ja hyvä fiilis, jota janoaa koko ajan lisää. Näiden lisäksi olen myös huomannut, että mustahan on alkanut tulla tosi kankea ja myös erilaisia jumeja alkaa näin kolmenkympin jälkeen ilmaantua enemmän kuin parikymppisenä. 😀 Ootko huomannut samaa?

 

12 minuutin vetreyttävä venyttelyvideo

Jos kaipaat lempeää ja vetreyttävää herättelyä kehoosi, tee yhdessä mun kanssa alta löytyvä rauhallinen 12 minuutin venyttelyvideo. Laita rennot vaatteet ylle, ota allesi joogamatto tai jokin muu pehmeä alusta ja ota hetki aikaa itsellesi ja tee videolla olevat liikkeet. <3

Kerro ihmeessä kommenttiboksiin millainen olo harjoituksen jälkeen tuli ja olisi myös kiva kuulla, haluaisitko saada jatkossakin samankaltaisia videoita lisää tai jaa ideoita, millaisia treenejä haluaisit tehdä jatkossa yhdessä meidän kanssa.

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös: 

 

Seuraa myös: 

Facebookissa / Instagramissa