Sun uusi elämä maksaa sen, että luovut vanhasta!

Moni haluaa muutosta omaan elämään, ehkä juuri sinäkin. Saatat haluta pudottaa painoa, kiinteytyä, olla terveempi ja paremmassa kunnossa. Olet muodostanut mielessäsi kuvan siitä mitä haluat, mutta muutosta ei vaan tapahdu. Mistä ihmeestä tämä voi johtua?!

Muutos vaatii nimensä mukaisesti muutoksia elämässäsi, jonka myötä sinun tulee toimia tulevaisuudessa toisin kuin aiemmin. Jos toimit samoin kuin aina ennenkin, saat aikaan samoja tuloksia kuin aina ennenkin, yksinkertaista, mutta monelle kuitenkin NIIIIIN monimutkaista.

Jos haluat kokea jotain uutta, jos haluat nähdä uusia tuloksia ja jos haluat saada aikaan haluamiasi muutoksia, silloin sinun on hypättävä pois sieltä mukavuuskuplastasi ja vanhojen tapojen parista ja toimittava jatkossa toisin, vaikka se välillä niin kovasti tympäseekin, mutta totuus on kuitenkin lopulta se, että muutoksia on tehtävä, piste!

Muutos on haastavaa, mutta niin on sekin, että pysyt tilanteessa jossa kaipaat koko ajan muutosta.

Jos haluat muuttaa elämääsi, päästä ihannekuntoosi, olla terveempi, kiinteämpi tai mitä ikinä elämässäsi haluatkaan saavuttaa, tulee sinun olla valmis luopumaan ”vanhasta” elämästäsi, jotta voit saada tilalle haluamasi uuden. Joten suorasanaisesti sanon sinulle nyt; ole valmis tekemään muutoksia, ole valmis tekemään muutoksen vaatimaa työtä. Ole valmis hikoilemaan ja tekemään toistoja toistojen perään, koska muutoksen vaatimalla työllä sinä lopulta saavutat sen mitä haluat. Lopulta koittaa se aika, kun voit tuntea olevasi niin hitsin ylpeä aikaansaamastasi muutoksesta!

Ole myös valmis tekemään töitä kauemmin kuin päivän, viikon tai kuukauden. Ole valmis paiskimaan töitä vaikka kokonaisen vuoden, kaksi tai koko loppuelämäsi, jotta saat haluamasi. Kasvata muutoksen nälkääsi ja käytä sitä matkan varrella polttoaineena.

Elämässä suuret muutokset eivät tule helpolla, mutta muutos on kuitenkin täysin mahdollinen, jos vain olet valmis paiskimaan töitä ja luopumaan vanhasta, jotta voit saada tilalle uutta.

 

Mieti, mitä henkilö, joka on saavuttanut muutoksen, jonka sinä haluat saavuttaa, tekee päivittäin?

Mitä henkilö, joka on saavuttanut sen, mitä sinä haluat saavuttaa, tekee päivittäin toisin kuin sinä? Mitä sellaista hän tekee, jonka avulla hän on saavuttanut muutoksensa ja jonka avulla hän puksuttaa koko ajan eteenpäin oikeaan suuntaan? Vertaile sinun ja kyseisen henkilön päivittäisiä tekoja ja pyri hahmottamaan, mitä sinun olisi hyvä tehdä jatkossa toisin, jotta voit saada aikaan haluamasi muutoksen elämässäsi?

Mahtavaa uutta alkavaa viikkoa! Muista, että ensiviikolla sulla on liuta uusia mahdollisuuksia tehdä asiat toisin kuin aiemmin. On vaan susta kiinni, teetkö niin! 😉