Vetovoiman laki

Vetovoiman laki elämässä

Uskotko sä vetovoiman lakiin? Mä uskon ja olen todistanut sitä mun elämässäni aika paljonkin lähiaikoina ja läpi sen. Aina en ole ymmärtänyt sen logiikkaa ja tutustuin siihen vasta aikuisiällä. Se tunne kun asiat tuntuvat loksahtavan paikoilleen ja asiat joista joskus vain haaveilit, alkaa toteutumaan. Vetovoiman laki elämässä. On tärkeää ymmärtää, että se mitä ajattelet, on laki vetovoimalle. Tottakai vetovoiman lain toimimiseen tarvitaan myös useimmiten itse toimintaa.

Mitä tämä vetovoiman laki oikein tarkoittaa?

Samankaltaisuus vetää puoleensa samankaltaisuutta. Olemme vähän kuin radiotaajuuksia, kuin radiokanavia joissa on omat taajuutensa. Tietyillä taajuuksilla kuuluu tiettyä musiikkia. Ihmisen mieli on välillä kuin vuoristorataa ja onkin haaste pitää taajuus samana. Koska sillä niinsanotulla värähtelyn harmonialla on oikeesti merkitystä, eli sillä on merkitystä mitä ajattelemme.

Myönnän, saan itseni monestikin kiinni siitä, että ajattelen jostain asiasta epäilevästi ja pessimistisesti. Tai yllätän itseni miettimästä negatiivisesti tyylillä ”aina mulle käy näin, taas niin mun tuuria”. Noina hetkinä en toru itseäni, mutta pyrin vaihtamaan ajatusmallia optimistisempaan, koska tiedostan vetovoiman lain toiminnan.

Tiedät melko varmasti sellaisen päivän kun ”heräät sängystä väärällä jalalla” ja koko päivä on yhtä väärää jalkaa? Tuntuu että heti aamusta ”huono-onnisuus” jatkuu ja päivä on yhtä kurjien sattumusten sarjaa. Näin voi käydä helposti, kun pääsee unohtamaan ajatusten voiman.

Näinhän se on. Negatiivisuus vetää puoleensa negatiivista ja positiivinen positiivista. Epätasapaino epätasapainoa, tasapaino tasapainoa.

Miten vetovoiman laki toimii?

Elämäsi kokemukset ovat heijastusta ajatuksistasi ja toiveistasi. Jos haluat elämääsi jotain asiaa tai muutosta, on tärkeää että keskität huomiosi ja ajatuksesi siihen MITÄ HALUAT ja alat toimimaan; tekemään tekoja tämä tavoite mielessäsi. Vetovoiman laki vetää tämän asian puoleesi kun keskität ajatuksesi tähän asiaan ja asetat itsesi ns. kyseiselle taajuudelle.

Vetovoiman laki voi toimia myös päinvastoin ajatellen sitä mitä oikeasti haluat. Koska jos keskitytkin puutteeseen, eli ajattelemaan jatkuvasti sitä, mikä elämästäsi juuri nyt puuttuu ja mahdollisesti pysyt passiivisena, alkaa vetovoiman laki toimimaan ja toimittaa luoksesi sitä mihin keskityt, eli puutetta. Eli esimerkiksi jos ajatellaan vaikka rahan puutetta, toimittaa vetovoima tuolloin lisää rahan puutetta. Joten siksi on erityisen tärkeää, että keskitytään oikeasti siihen mitä halutaan elämään, sen sijaan että murehdittaisiin puutetta tai asioita jotka ovat nyt huonosti. Tämä on se jama, mihin helposti kuka tahansa jää kierteeseen. Yksi sellainen on myös kateuden tunteminen.

Vetovoiman laki

Miten lähteä toteuttamaan tietoisesti vetovoiman lain voimaa omassa elämässä?

Jos haluat hyödyntää vetovoiman lakia, ymmärrä, että kaikki lähtee kiitollisuudesta ja sen tuntemisesta. Oletko koskaan kuullut sitä, että kiitollisessa mielessä ei asu negatiivisuutta? Ole kiitollinen niistä pienistäkin asioista joita sinulla on nyt ja koe, että haluamasi asiat ovat jo tapahtuneet sinulle. Jos pystyt kuvitella jotain, usein pystyt sen myös saamaan elämääsi. Ensin on ajatus, sitä seuraa tapahtuma tai konkreettinen asia.

On myös erityisen tärkeää selkeyttää itselle mitä oikeasti haluat. Mitä haluat elämältä, millaista elämää sinä haluat elää. Mitä haluat elämääsi lisää? Kun tiedät selkeästi mitä haluat, ollaan jo pitkällä. Jotta vetovoiman laki pääsee oikeasti toimimaan, tarvitaan myös toimintaa mielestäni useimmissa tapauksissa. Eli se ei riitä välttämättä joka tilanteessa, että tehdään vaan unelmakartta ja jäädään odottamaan tekemättä mitään asian eteen. Tiedä siis selkeästi mitä haluat, pidä se mielessä ja lähde ottamaan askelia kohti haluamaasi.

Joskus taas irtipäästäminen on ainoa ratkaisu, jotta vetovoiman laki pääsee toimimaan. Usein se voi liittyä johonkin, jonka saamikseksi ollaan pinnistelty, eikä tulosta meinaa tapahtua. Väkisin mikään ei tapahdu. Tähän voisi vaikka rinnastaa parisuhteen, joka tupsahtaa eteen silloin kun sitä vähiten osaa odottaa. Joskus tilanne siis vaan vaatii irtipäästämistä ja usein sen aistii, milloin se on kohdallaan.

Miten vetovoiman laki on toiminut omassa elämässäni?

Olen itse ollut pienestä pitäen sellainen luonnonlapsi. Olen murehtinutkin tosi paljon etukäteen monia asioita, mutta jotenkin aina positiivisuus ja optimismi ovat olleet osa luonnettani. Olen uskonut hyvään. Oon vetänyt puoleeni esimerkiksi murehtimalla ja miettimällä yhden auto-onnettomuuden ja monia kurjiakin asioita, mutta enimmäkseen mielessäni ovat kaikki hyvät asiat, joita olen voinut todistaa elämässäni vetovoiman lain toimivuudesta. Tää on toiminut elämässäni tietämättäni.

Ihan ekoja asioita joissa olen huomannut vetovoiman lain toteutuneen melko nopeastikin, on mun aviomies. Se tunne jota tunsin muutamia tunteja ennen meidän tapaamista, oli uskomaton rauha ja hyvä olo. Samana yönä me kohdattiin.

Olimme mieheni kanssa kävelyllä ja käveltiin kerrostalon ohi, josta tuli tosi hyvät vibat. Katseltiin sitä yhdessä ja puhuttiin ääneen, että tuolla me vielä asutaan. Meni varmaan muutama kuukausi ja muutimme kyseiseen kerrostaloon, meidän ekaan yhteiseen kotiin.

Haaveilin muutoksesta mun työssä. Halusin löytää ympärilleni tiimiä; ihmisiä keiden kanssa mun on hyvä olla ja tehdä jotain työtä hyvinvoinnin parissa. Haaveilin että haluan motivoida ihmisiä ja luennoida, esiintyä isoillekin yleisöille. Kirjoitin nää ajatukset ylös. Perustin tuolloin Unelmapiiri nimisen naisyhteisön, jossa tapasimme muutaman kerran ja jaoimme unelmiamme. Mietin tuolloin, miten tätä voisi kehittää, miten tästä voisi tehdä työn. Nykypäivänä mulla on Rohkeasti minä -tiimi johon liittyy vahvasti unelmat. Olemme yhteisö ja tiimi, joka haluaa viedä eteenpäin hyvinvoinnin ilosanomaa. Olen saanut esiintyä 800 päiselle yleisölle, olen päässyt motivoimaan ja insoiroimaan ihmisiä ja liidaamaan tiimiä esimerkilläni eteenpäin.

Olen myös aina haaveillut tietynlaisesta vapaudesta. Matkustelusta. Unelmakarttani on täynnä matkakuvia ja niistä iso osa on toteutunut. Uskomatonta ja tuo myös kyyneleet silmiini.

Vetovoiman laki on toiminut monessa monessa asiassa. Se on huikea voima. Kun keskityt johonkin, se lisääntyy, se kasvaa.

 

Seuraa meitä myös:

Instagramissa / Facebookissa