Parasta just nyt

Parasta just nyt

Elämä on nyt eikä huomenna, viikon, kuukauden tai vuoden päästä. Just nyt on elämän paras aika. Näin mä haluan oppia ajattelemaan. Mikä on just nyt mun elämässä parasta, tässä 4 parasta asia, joista olen kiitollinen. Mistä asioista just sä olet nyt kiitollinen? Mitkä asiat on parasta just nyt sulle?

Parasta just nyt

Terveys

On huikeaa ja upeaa olla terve. Mulla on terve keho, mulla on jalat joilla kulkea, silmät joilla nähdä, korvat joilla kuulla. Haluan pitää terveydestäni niin hyvää huolta kuin vain pystyn ja antaa sille parasta mitä pystyn: ravitsen kehoani terveellisellä, puhtaalla ja monipuolisella ravinnolla, annan sille liikettä ja annan sen palautua.

Muistan myös ennaltaehkäistä terveysongelmia ja tiedän tosiasian; mitä teen nyt, vaikuttaa se tulevaisuudessa. Näin kolmekymppisenä sen on alkanut oivaltamaan. Haluan elää terveenä niin pitkään kuin vaan mahdollista ja tiedän, että kaikkeen en pysty vaikuttamaan, mutta moneen asiaan pystyn. Teen näitä valintoja päivittäin ja pyrin tekemään ne arvostaen ja vaalien tätä itselleni yhtä tärkeintä arvoa kunnioittaen ja vaalien.

 

Rakkaat läheiset

Joskus huomaan löytäväni itseni tilanteesta, jossa pidän itselleni rakkaita ja läheisiä ihmisiä liian itsestäänselvyytenä. En halua sitä enää, vaan haluan arvostaa ja vaalia suhteitani mulle tärkeisiin ihmisiin, koska ihmissuhteet on niin arvokas asia ja joskus suorastaan herkistyn ajatellessani, miten upeita ihmisiä mulla on lähelläni. Siitä pitäisi olla avoimempi ja kertoa useammin toiselle, miten paljon välittää ja arvostaa just häntä.

Siitä voi saada ihan älyttömän paljon, kun tekee jotain erityistä itselle tärkeälle ihmiselle. Se voi olla vaan sitä, että kuuntelee, tai iloitsee hänen kanssa tai vaikka yllättää jollain pienellä. Mikään ei ole niin ihanaa kuin nähdä ilo toisen kasvoilla, joka on lähtöisin siitä, että sä huomioit häntä ja näytät hänelle välittäväsi.

Vuosien myötä olen huomannut, että olen tarkempi siitä, keitä päästän aivan lähelleni. Näistä ihmisistä on muodostunut mulle jotain niin arvokasta. Pystyn luottamaan heihin ja he ovat välillä kallioitani. On tosi, tosi tärkeää vaalia näitä ihmissuhteita.

 

Parasta just nyt

Se kun saa todistaa ihmisten puhkeavan kukkaan ja uskaltavan

Tästä on tullut mulle niin parasta nyt! Liidaan Rohkeasti minä -tiimiä ja olen vuosien saatossa saanut todistaa, miten ihmiselämät voi muuttua kun henkilö kasvaa ja puhkeaa kukkaan. Usein tää tapahtuu sen myötä kun ympärillä olevat ihmiset kannustaa sua ja uskoo sun potentiaaliin olla se, mitä haluat olla, saavuttaa sen mitä haluat saavuttaa.

Koen olevani elementissäni tässä työssä, kun uskon ihmisiin ja autan heitä nostamaan esiin heidän vahvuudet ja inspiroin heitä uskaltamaan elää 0man näköistä elämää. Mielestäni jokaisen meistä pitäisi olla rohkeasti minä ja kuunnella oman sydämen ääntä ja tarpeen mukaan kulkea sitten niitä omia polkuja ja toteutaa omia unelmia.

 

Kevät

Kevät on aikaa kun luonto puhkeaa kukkaan. Ihmettelen luonnon muutoksia kuin pieni lapsen ja iloitsen siitä miten kaikki (myös me ihmiset) tuntuu heräävän eloon kevään myötä. Rakastan linnun laulua ja kevään tuoksuja. Koivun lehdet jotka aukeaa, auringon piristävä vaikutus, perhosten liitely. Kevät ja kesä on mun aikaa.

Ja tästä tulee mun elämäni kesä. <3 Niin kuin jokainen muukin kesä. Parasta just nyt.