salaattitortillat

Lauantai-illan herkku – Salaattitortillat

Uusi viikko on täällä taas! Toivottavasti sait ladattua akkuja kunnolla viikonlopun aikana. <3 Oma viikonloppu oli todella rentouttava ja se sisälsi paljon ulkona olemista, pihatöitä, pyöräilyä ja yhdessä oloa. Kokeilinpa myös tätä DIY hiusnaamiota, jonka ohjeen voit käydä katsomassa tästä linkistä. 

Lauantai-iltana tuli tehtyä salaattitortilloja, jotka ovat helppo ja hyvä vaihtoehto viikonloppuun (tai miksei arkeenkin) varsinkin jos sua laiskottaa, etkä jaksa käyttää paljoa aikaa aterian valmistamiseen. Ootko kokeillut? 🙂

salaattitortillat

Salaattitortillat (4 annosta)

Ainekset:

  • 400 naudan jauhelihaa (käytin 10% naudan parempi jauhelihaa)
  • 1 pss tacomaustetta
  • kasviksia (tomaattia, paprikaa, punasipulia, kurkkua…)
  • 1 iso salaattikera (jäävuorisalaatti tai cosmopolitan salaatti jossa on isot lehdet)
  • kermaviiliä tai salsakastiketta

 

Ohje:

Jauheliha paistetaan ja sekaan lisätään tacomausteseos. Sen jälkeen jauheliha ja pilkotut kasvikset lehden sisään ja kohti suuta. 🙂 Jos valitset jäävuorisalaatin, erottele lehdet hellästi toisistaan, koska hajoavat helposti. 

Tästä Fitin artikkelista löydät eri vaihtoehtoja, joiden avulla voit korvata lihan kasvisvaihtoehdolla. 

 

Seuraa myös:

Instagramissa / Facebookissa