marja-banaanijäätelö

Marja-banaanijäätelö – terveellisempi kahviherkku!

marja-banaanijäätelö

Herkullinen tiistaitervehdys! Tänään olisi luvassa otsikon mukaisen marja-banaanijäätelön resepti. Täytyy heti tähän alkuun sanoa, että kyseessä on ihan superhelppo resepti, jonka toteuttamiseen menee tosi vähän aikaa. Ainoana valmisteluna tulee vain muistaa laittaa banaanit hyvissä ajoin pakkaseen ennen jäätelön valmistamista, jotta sen koostumuksesta saa mahdollisimman jäätelömäisen.

Mitä mieltä olet, meneekö tämä resepti testiin? Vinkkaa siitä ihmeessä myös ystävälle. 😉 

 

Marja-banaanijäätelö (3 annosta)

marja-banaanijäätelö

Ainekset: 

2 jäistä banaania

1-1.5 dl mustikkaa / kuningatarmarjasekoitusta

1 rkl kookosmaitoa

1 tl vaahterasiirappia / juoksevaa hunajaa

 

 

Valmistusohje: Viipaloi banaanit edellisenä iltana kulhoon ja laita pakkaseen (jos valmistat saman päivän aikana, tulee banaanien olla pakkasessa ainakin 3-4 tuntia). Laita banaaniviipaleet monitoimikoneeseen yhdessä muiden ainesten kanssa ja sekoita hyvin keskenään. Sen jälkeen lusikoi jäätelö kulhoon ja ripottele pinnalle marjoja, hedelmäviipaleita tai vaikka tätä itsetehtyä granolaa.  Tämä marja-banaanijäätelö menee kyllä ihan sellaisenaankin. 🙂

Ps. Kookosmaito ei ole pakollinen. Lisäsin sen itse joukkoon, koska yritin survoa jätksiä ensin tehosekoittimessa, mutta hyvin nopeasti totesin, ettei tule onnistumaan ja kaavin ainekset monitoimikoneeseen. Joten vinkkinä voinkin sanoa, että kannattaa valmistaa tämä jäätelö monitoimikoneessa tai jos sinulla on supertehokas tehosekoitin, siinä tapauksessa valmistus voi onnistua silläkin. 

 

Saatat pitää myös näistä herkkuresepteistä:

Herkulliset maapähkinävoimuffinssit 

Suklaavanukas 

Taatelipalloset 

Raaka-snickersit

 

Seuraa meitä myös: 

Instagramissa / Facebookissa