Superhelppo broilerikastike

Resepti – Superhelppo broilerikastike

Tänään taas kaiveltiin kaapin sisältöjä lounasta varten ja yhteensä neljästä aineksesta sain loihdittua tätä broilerikastiketta, joka oli muuten tosi hyvää, nam! Ulkona olemisen ja lumitöiden jälkeen oli mukava saada tehtyä nopeasti ruokaa nälkäisille suille ja tässä kastikkeessa ei tosíaan mennyt kauaa aikaa valmistaa. Nyt kun sain viimeisenkin haarukallisen lusikoitua omaan napaani piti tulla jakamaan tämä ohje heti tänne blogin puolelle myös teille. <3

Superhelppo broilerikastike

Superhelppo broilerikastike (4-5 annosta)

Gluteeniton / maidoton

Ainekset:

  • 450g maustamatonta broileria
  • loraus kookosmaitoa (Santa Maria Smooth)
  • 1/2 prk tomaattisosetta (käytin chilitomaattisosetta)
  • 1 punasipuli
  • (paistamiseen voita)

 

Näin se valmistui: Paistoin broilerit pannulla ja maustoin eri mausteilla. Lisäsin silputun punasipulin joukkoon yhdessä pienen kookosmaitolorauksen ja tomaattisoseen kera. Annoin hautua jonkin aikaa ja syötiin kastike täysjyvänuudelien kera. Tosi simppeliä, mutta hyvää.

Nyt viettämään rentoa sunnuntaipäivää! 🙂

Ps. Kylläpä tuota lunta muuten tulla tupruttaa tuolta taivaalta aivan valtavasti. Onneksi lumitöissä saa kivasti hien pintaan. Hyvää hyötyliikuntaa. 😉 

 

Seuraa meitä myös: 

Instagramissa / Facebookissa