Elämäsi tärkein ihminen

Elämäsi tärkein ihminen

Halusin vain muistuttaa sinua siitä, että sinä olet elämäsi päähenkilö ja myös oikeasti elämäsi tärkein ihminen. Olet sinä, ei ole olemassa ketään samanlaista. Muista pitää tästä ainutlaatuisesta ihmisestä oikeasti hyvää huolta ja pyydän; älä laiminlyö sitä ihmistä, koska et ansaitse sitä. Sä olet arvokas. Mittaamattoman arvokas.

Uskomusten vahva voima

Juttelin eräiden ihanien naisten kanssa mennneisyyden vaikutuksesta tähän hetkeen ja siitä, miten välillä jumiudumme liikaa siihen, mitä on joskus ollut ja annamme sen vaikuttaa liikaa nykyhetkeen. Moni voi kantaa mukanaan raskasta kiveä, menneisyyden taakkaa ja niiden perusteella kohtaa nykyisyyden. Kyllä, joistakin menneisyyden asioista kannetaan vastuu, mutta muista, että menneisyys ei silti määrittele sinua mitenkään ihmisenä. Se, millainen olet ollut vaikka 10, viisi vuotta tai vaikka vuosi sitten, ei välttämättä ole sitä, mitä olet nyt. Kaikki ne uskomukset, että sä et riittäisi, on vääriä ja ajatukset siitä, että et muka pystyisi johonkin tai et ansaitsisi jotakin, ovat tuulesta temmattuja.

Mitä uskot olevasi, sitä myös tulet olemaan.

Elämäsi tärkein ihminen

Mieti hetki objektiivisesti sitä, miten haluat kohdella elämäsi tärkeintä ihmistä? Miten puhuisit hänelle? Miten uskoisit häneen ja näkisit hänessä piilevät superpowerit? Niinpä, mieti mitä voisi tapahtua jos alkaisit kohtelemaan itseäsi niin? Miten paljon sisäisiä voimavaroja löytäisitkään itsestäsi tuolloin, kun oma arvon tunne ei ole kiinni muista, vaan vain ja ainoastaan sinusta itsestäsi? Jos itsesi sättimisen ja vähättelyn sijaan alkaisitkin näkemään itsesi ihan huipputyyppinä, joka pystyy vaikka mihin. Koska sä pystyt.

Itsensä elämässä ykköseksi asettaminen ei ole väärin, eikä se ole itserakkautta väärällä tavalla. Ei, se on tervettä rakkautta itseä kohtaan, sekä myös muita kohtaan. Jos asetat itsesi elämässäsi tärkeäksi, näkyy tämä sinusta säteilevänä energiana muille. Näytät näin myös hyvää esimerkkiä muille. Edelleen, vaikka asetat itsesi ykköseksi, ei se tarkoita että se olisi joltain sinulle erittäin rakkaalta pois, ei se ole. Sinun hyvä olosi säteilee kyllä muille ja läheisesi näkevät miten sinulla on hyvä olla ja näkevät arvostuksesi itseäsi kohtaan. Jos sinulla  ei nyt ole hyvä olla, on myös rakkautta itseään kohtaan myöntää se ja sanoa, että et selviä yksin. On rakkautta itseään kohtaan myöntää olevansa juuri nyt heikko ja sanoa ääneen että tarvitsee apua. Muista edelleen: olet elämäsi tärkein ihminen.

 

Muista tämä: SINÄ olet elämäsi tärkein ihminen. Sinä. Kun ymmärrät sen ja asetat itsesi ykköseksi, alat nähdä suuria muutoksia hyvään suuntaan niin omassa, kuin läheistesi elämässä. Ala säteillä itsesi hyväksymistä ja rakkautta myös muille.