Helenan onnistumistarina

Helenan onnistumistarina

Puhdistu ja hoikistu -valmennuksessa monet henkilöt ovat löytäneet hyvinvointinsa uudestaan ja karistanut siinä samalla kiloja ja senttejä kropastaan. Jaamme teille yhden onnistujamme Helenan huikean tarinan, joka inspiroi aivan takuulla. Lisää tästä suositusta valmennuksesta voit lukea täältä!

Olen tyytyväinen, että lähdin kokeilemaan valmennusta. Ennen valmennuksen alkua oma oloni oli väsynyt, söin kuinka sattuu ja herkuttelin päivittäin. Hain lisävirtaa hektiseen lapsiperhearkeen sokeriherkuista ja energiajuomista. Terveelliset elämäntavat olivat kadoksissa ja itsestäni huolehtiminen vähäistä. Peilistä minua katsoi takaisin väsynyt, ”räjähtäneen” näköinen ja ylipainoinen kahden pienen lapsen kotiäiti. Olin kyllästynyt kiristäviin vaatteisiin ja jatkuvaan huonoon oloon, jota tunsin niin henkisesti kuin fyysisestikin. Ja ”kahdet raskauskilot” häiritsivät itseäni paljon. Lähdin etsimään valmennuksesta terveellisempää elämäntapaa, en mitään kuuriluontoista. Halusin löytää jotain pysyvämpää. Asetin itselleni pieniä tavoitteita, joilla lähdin matkaan kohti isompia tavoitteita ja unelmia.

”Terveelliset elämäntavat olivat kadoksissa ja itsestäni huolehtiminen vähäistä. Peilistä minua katsoi takaisin väsynyt, ”räjähtäneen” näköinen ja ylipainoinen kahden pienen lapsen kotiäiti. ”

Olen onnellinen, että päätin lähteä panostamaan omaan hyvinvointiini. Valmennuksen aikana koin monta ”ahaa-elämystä”. Löysin itsestäni uusia hyviä puolia ja olen oppinut pitämään itsestäni hieman enemmän kuin ennen valmennuksen alkua. Lapsilleni olen aina antanut kaikkeni. Itsestäni huolehtiminen/välittäminen jäänyt sivummalle. Nyt valmennuksen jälkeen ymmärrän paremmin, että myös itsestäni on huolehdittava. Kun itse voin paremmin, jaksan antaa vieläkin enemmän rakkautta ja huolenpitoa lapsilleni ja myös parisuhdekin voi paremmin.

” Olen oppinut pitämään itsestäni hieman enemmän kuin ennen valmennuksen alkua. ”

Valmennuksen aikana opin paljon uusia ihania makuja. Herkullisia makuelämyksiä ja mikä parasta: ilman sokeria! Tykkäsin todella paljon valmennuksen ruokaresepteistä. Helppoja valmistaa ja maistuivat hyvältä eikä nälkää tarvinnut nähdä. Suurin osa resepteistä tulee kuulumaan ruokavaliooni valmennuksen jälkeenkin. Nyt uskallan kokeilla enemmän uusia makuja ja turhat ennakkoluulot jätän sivummalle.

Pienten lasten äitinä itselläni ei ole aina ollut aikaa harrastaa liikuntaa niin paljon kun haluaisin. Valmennuksen hyvänä puolena oli treeniohjeet, joita pystyy hyvin tekemään kotioloissa. Hyvät videot treeniliikkeistä helpottivat treenien tekemistä. Itse en täysin ehtinyt/jaksanut tekemään kaikkia treenejä. Tein sen mihin aika riitti, en ottanut paineita. Tärkeintä itselleni oli herätellä taas liikunnan iloa ja löytää omaa-aikaa sitä kautta ilman turhaa stressiä.

Valmennus toi elämääni myös enemmän suunnitelmallisuutta, joka toivottavasti jää pysyvästi elämääni. Opin suunnittelemaan ruuat ja liikunnat aina viikoksi eteenpäin. Hyvän suunnitelman jälkeen toteutuskin on helpompaa.

”Neljän viikon jälkeen tunnen itseni virkeämmäksi ja nukun paremmin. Jaksan touhata lapsien kanssa enemmän ja hymy tulee huulille taas herkemmin.”

Vaatteet eivät kiristä enää niin paljoa ja peilistä minua takaisin katsoo hieman hoikempi nainen. Kiloja neljän viikon aikana karisi yhteensä 8,3 kg. Olen tuloksiin tyytyväinen ja jatkankin iloisin mielin kohti isompia tavoitteitani. Valmennus toimi itselläni hyvänä starttina kohti terveellisempää elämää. Suosittelen valmennusta kaikille, jotka kaipaavat lisää potkua kohti terveellisempää minää ja elämää.

Kiitos Elina ja Merita ❤

-Helena

 

Haluatko sinäkin yhdeksi onnistujaksemme? Lähde mukaan Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennukseen!