SAMSUNG CSC

Herkullisen pehmeä mango -smoothie

Njam! Harvoin muuntelen smoothieitani, mutta tänä keväänä olen hakenut twistiä niin kasviksista kuin ihanasta mangosta. Haluan jakaa teille aivan järkyttävän herkullisen hedelmäisen uuden reseptin! Herkullisen pehmeä mango -smoothie, josta on tullut aivan suosikkini marjasmoothieiden rinnalle.

Tämä smoothie toimii loistavasti esimerkiksi ennen treeniä tai treenin jälkeen välipalana tai aamupalana. Nyt ovat ravintoarvot kohdillaan joko boostaamaan treeniä tai palautumiseen. Ja tottakai, voi tätä juoda ihan milloin haluaa, vaikka niin kuin minä tein tänään sunnuntaina! 🙂 Smoothieen voi lisätä erilaisia ”superfoodeja” ja sinne saa myös upotettua mitä terveellisempiä kasviksia joukkoon, ilman että maku häiriintyy mitenkään. Päinvastoin mausta tulee ihanan raikas, kun joukkoon tulee pinaattia ja selleriä. Ei muuta kuin reseptiin! Avokadot oli meiltä loppu, joten korvasin avokadon öljyllä. Silti avokado tuo parhaimman koostumuksen smoothieeseen, joten suosittelen käyttämään oikeaa avokadoa. Mutta näin muutoin, avokadoöljy on loistava löytö niille kausille, kun avokadot ei ole suomen kaupoissa parhaimmillaan.

Herkullisen pehmeä mango -smoothie

Herkullisen pehmeä mango -smoothie

Herkullisen pehmeä mango -smoothie

Herkullisen pehmeä mango-banaani -smoothie, 2 annosta

Keskikokoinen mango
Banaani
Avokado
Iso kourallinen, tai parikin,  pinaatinlehtiä
2 sellerinvartta
(Noin 1 tl viherjauhetta)
(Noin 1 tl raakakaakaojauhetta)
40g vaniljan/ ananaksen/ kookoksen makuista heraproteiinia
2 dl kookosmaitoa

Vettä maun mukaan

Blendaa huolella ja nauti! 🙂

 

Herkullisen pehmeä mango -smoothie

Herkullisen pehmeä mango -smoothie

 

Herkullisia smoothie-hetkiä! Lisää smoothie-resepti-ideoita löydät TÄÄLTÄ.