ETSITÄÄN TIIMILÄSTÄ: OLETKO SE JUURI SINÄ?

Onko sinulla haaveita, joita haluat toteuttaa ja haluat tehdä töitä näiden haaveiden eteen? Oletko elämään positiivisesti suhtautuva ja avoinna uusille asioille ja mahdollisuuksille? Oletko määrätietoinen ja valmis näkemään vaivaa tavoitteittesi toteutumisen eteen? Nyt voi olla sun tilaisuus.

Jos löydät itsesi äskeisissä lauseissa, voi tämä ETSINTÄKUULUTUS olla just sulle. Olen itse päässyt toteuttamaan jo monia unelmia, joiden toteutuksen osana on ollut työni Fit Line ravintolisien parissa. Kun vajaa kaksi vuotta sitten ihastuin tuotteisiin ja lähdin mukaan tiimitoimintaan, mun elämän suunta teki muutoksen. Tajusin silloin, mikä mahdollisuus mulla on käsissäni ja otin sen avosylin vastaan. Mä olin jo kauan haaveillut omasta tiimistä ja työstä inspiroivien ihmisten kanssa. Harrastuksesta tulikin sivutyö ja pian siitä tulikin yksi mun kolmesta päätyöstä, joita teen taspainossa keskenään. Tämä työ oli minulle myös yksi osatekijä, miksi halusin ja pystyin ruveta hyvinvointialan yrittäjäksi. Ja tässä sitä ollaan: nyt on mun aika kasvattaa isommin mun tiimiä. Oletko sinä se henkilö, joka hyppää meidän mukaan ja menestyy kanssamme?

 

KETÄ ETSIN?

♥ Etsin sinua, joka omistat positiivisen ja innostavan asenteen sekä olet määrätietoinen ja myöskin rohkea!

♥ Sinua, joka suhtaudut avoimesti ja ennakkoluulottomasti uusiin asioihin sekä olet valmis heittäytymään siihen mitä teet, sydämestäsi!

♥ Kokonaisvaltainen hyvinvointi on intohimosi ja haluat voida mahdollisimman hyvin sekä olet valmis tekemään tekoja sen eteen! Haluat myös olla esimerkkinä muille.

♥ Haluat auttaa myös muita voimaan paremmin!

♥ Kaipaat lisätienestiä, joiden avulla unelmiesi toteutuminen on koko ajan lähempänä. Haluat auttaa myös muita voimaan niin fyysisesti kuin taloudellisesti paremmin.

 

MITÄ SINÄ SAAT, JOS LÄHDET MUKAAMME?

♥ Saat itsellesi uuden harrastuksen tai sivutyön ja halutessasi voit kasvattaa tästä itsellesi ajan mittaan vaikka päätyön! Voit itse vaikuttaa siihen, miten paljon tienaat.

♥ Saat vapauden tehdä tätä mistä päin tahansa, milloin tahansa; toiselta puolelta maapalloa tai omasta kodista käsin. Tarvitset työhön oman persoonasi; suusi, kännykän ja nettiyhteyden.

♥ Saat ympärillesi ihan huikean inspiroivan ja kannustavan tiimin! Et jää koskaan yksin, vaan sinulla on tuki aina lähellä.

♥ Tämä liiketoiminta kustantaa sinulle ainoastaan 88,20 euroa kuukaudessa!

♥ Saat käyttöösi maailmanlaajuisesti tunnetut puhtaat ja turvalliset Fit Linen ravintolisät, joista voit lukea lisää TÄSTÄ blogitekstistä. Takana on jatkuvasti kasvava, hyvä yhtiö Pm International, jolle tulee tänä vuonna jo 25 vuotta ikää täyteen.

♥ Et tarvitse tähän työhön aikaisempaa koulutusta. Pystyt kouluttautumaan ilmaisissa verkkokoulutuksissa ja saat mahdollisuuden osallistua koulutustapahtumiin.

♥ Ehkä tärkein juttu tässä on se, että saat itse valita, kenen kanssa haluat tehdä töitä.

 

Kuitenkin se tärkein juttu on se, että teet tätä juttua omana itsenäsi, omalla persoonallasi ja tekemälläsi työllä voi olla ihan huikeita vaikutuksia muihin ihmisiin ja heidän hyvinvointiinsa. Jos sä koet olevasi etsimäni henkilö, ilmianna itsesi minulle ja laita viestiä osoitteeseen: elina@newbeginning.fi. Annan sinulle lisätietoa. Oletko rohkea ja hyppäät mukaamme? Se voi olla yksi elämäsi parhaista päätöksistä. <3