5 ASIAA, JOTKA EROTTAVAT ONNISTUJAN EPÄONNISTUJASTA

5 ASIAA, JOTKA EROTTAVAT ONNISTUJAN EPÄONNISTUJASTA

Pohdiskelin pitkään aihetta tekstiini ja jostain mieleeni tuli se ajatus, että mitä täytyy olla sisäistettynä sellaisella ihmisellä, joka on onnistunut jossain. Miksi kaikki eivät onnistu ja toiset taas onnistuu? Mikä heidät erottaa toisistaan? Tämä on todella mielenkiintoinen aihe ja tästä voi myös oppia. Muistathan, sinäkin voit oppia henkilöltä joka on jo tehnyt sen, minkä sinäkin haluaisit tehdä. Otetaan mallia onnistujilta, niin onnistumme varmemmin. Haluan ottaa näkökulmaksi elämäntapamuutoksen ja teot hyvinvoinnin eteen ja toivon että sinä hyötyisit tekstistä ja saisit ajatuksia, joita lähteä jalostamaan omassa elämässäsi. Ja vihdoin onnistua. 

5 asiaa, jotka erottavat onnistujan epäonnistujasta? Mitä tarvitaan onnistumiseen?

Siihen tarvitaan monia asioita, mutta valitsin nyt viisi asiaa, joita itse pidän tärkeänä. Hyvin usein me ihmiset tyydytään tän hetkiseen elämäämme ja vaan haaveillaan muutoksesta. Sit kun kysyy, et mitä sä olet tehnyt sen eteen, niin ei välttämättä olla tehty mitään. Asia tuntuu niin saavuttamattomalta. Yksi asia, minkä mä haluaisin sun tietävän, on se että SÄ PYSTYT TEHDÄ NIITÄ ASIOITA. Sä pystyt aika moneen juttuun, mihin et ehkä uskoisi pystyväsi ja sussa asuu aika moinen potentiaali. Jos sä haluat voida paremmin sä pystyt siihen. Se vaatii vain tekoja. Tekoja. Tekoja.

Asenne

Ihan ensimmäisenä asiana ja oleellisena asiana astuu esiin tämän ihmisen oma asenne tekemiseensä. Kun päätät jotain, olet myös valmis tekemään hommia sen jutun eteen. Jos lähdet tekemään muutosta asenteella et inhoan tätä ja en kestä tätä, minua ällöttää tämä, olen niin huonokuntoinen, kaikki on niin huonosti, et tule pääsemään pitkälle. Tottakai, usein ennen muutoksen tekemisen päätöstä tulee se fiilis et en enää kestä tätä jos tämä jatkuu. Mutta sitten kun aletaan ottaa askeleita kohti muutosta, ei kannata enää keskittyä asioihin jotka ovat huonosti tai minkäänlaiseen itsesyyttelyyn, vaan keskittyä hyvään oloon ja fiilikseen et ”Jes, mä voin joka päivä vähän paremmin kun vaan jatkan” . Tämä on asia, jonka ihan itse olen pistänyt merkille, mikä erottaa onnistujan niistä jotka ei onnistu. 

Joten, kun alat tehdä muutosta elämäntavoissasi, tsekkaa sun asenne kuntoon ihan ekaksi. Ala uskoa itseesi ja siihen, että sä pystyt toteuttaa muutoksen. Sä oot vahvempi kuin uskotkaan ja SÄ ROKKAAT!

Keiden kanssa vietät aikaasi?

Onnistujat viettävät aikaa ihmisten kanssa, jotka kannustavat heitä ja inspiroivat olemaan parempi versio omasta itsestä. Olet aivan takuulla (ainakin lähes) kuullut jutun siitä, että sä olet niiden viiden ihmisen summa, joiden kanssa vietät eniten aikaa. Nii-in, se asenne vaan tarttuu! Jos vietät aikaasi henkilöiden kanssa, jotka keskittyvät lähinnä puheissaan siihen, mikä elämässä on huonosti, eivätkä ole valmiita tekemään asioiden eteen mitään, melko varmasti sinusta tulee ajan saatossa samanlainen. Se on vain luonnon laki, me ihmiset olemme matkijoita. Siksi hakeudu sellaisten ihmisten seuraan, joiden seurassa tunnet olevasi oma itsesi ja jotka uskoo suhun ja kannustaa sua. Mikä upeinta olisi se, että tää henkilö on jo siellä missä sä haluat olla tai te meette sinne yhdessä! 

Kun ei vaan luovuteta!

Onnistuja jatkaa vaikka vastoinkäymisiä tulisi 10 putkeen. HÄN VAAN JATKAA! Hän saa jopa potkua siitä, kun vastoinkäymisiä tulee, koska hän tietää, että niitä on PAKKO tulla matkalla ja ilman niitä ei vain selviä onnistujaksi!! Tässä kohtaa usein punnitaan oma asenne ja oma tahto. Tässä vaiheessa ”heikoimmat” tippuvat kyydistä. Mutta tässä vaiheessa mitataan oma tahto ja periksiantamattomuus ja kun silti vaan jatketaan eteenpäin, tiedetään et ollaan vahvempia kuin aikaisemmin. Ei luovuteta!

Etenee yksi askel kerrallaan

Onnistujaa ei aina pelota edes se suuri visio, mutta osaa meistä se voi vähän jännittää. Siksi onnistuja haluaa jakaa suuren tavoitteensa osiin, pilkkoa sen välietapeihin. Jos vaikka tavoite on pudottaa painoa 30 kiloa oman terveyden vuoksi, tuntuu tämä määrä suurelta kerralla. Siksi onnistuja jakaa tämän välietappeihin, kuuteen viiden kilon etappiin. Näin hän voi iloita aina, kun saavuttaa välietapin ja tietää, että on menossa oikeaan suuntaan. Ja ajattele, että otat joka päivä pienen askeleen kohti sitä suurta tavoitetta ja näin huomaat matkan kuluvan joutuisammin. Ei jäädytä liian ison tavoitteen edessä, vaan muistetaan välitavoitteiden merkitys.

Tekee tavoista itselleen rutiinin, eikä vetoa tekosyihin 

Aina kun opetellaan uutta asiaa, vaatii se tosi paljon keskittymistä ja toistoa. Vähän sama kuin opettelisit ajamaan pyörällä uudestaan. Tarvitaan toistoa toiston perään, ennen kun asiat rullaa rutiineina. Miten onnistuja saa vaikka treenaamisesta rutiinin? No, eihän kova treeni alkuun huonokuntoisena; hengästyminen ja hikoilu tunnu alusta kenestäkään kivalta, mutta onnistuja jatkaa, kehittyy ja oppii nauttimaan siitä. Onnistuja tekee treenistä itselleen tavan, jota ilman hän ei pian halua olla. Onnistuja osaa myös kuunnella itseään, eikä väännä väkisin itseään limiteille ja taas kun on aika, hän kyllä osaa ottaa itsestään kaiken irti. Kun tää henkilö tulee töistä kotiin väsyneenä, ei hänen mieleensä tule jäädä sohvalle makaamaan loppuillaksi, vaan hänellä on suunnitelma, jonka mukaan hän lähtee treenaamaan. Jos väsymys on oikeasti stressaavasta viikosta, voi treenimuoto vaihtua joogaan. Hän tietää, että treenin jälkeen on aina parempi fiilis. 

Me niin usein vedotaan keksityihin tekosyihin. Siksi onkin hyvä pysähtyä välillä miettii, et mitä ne omat tekosyyt on ja poistamaan ne. Onnistujalla ei ole tekosyitä. 

Jos sä haluat päästää tekosyistä irti ja onnistua meidän kanssa, saat mahdollisuuden päästä meidän loppuun myytyyn 12.2.2018 alkavaan Fat Burn + Detox-valmennukseen. Päätimme avata paikan vielä 10 nopeimmalle! Joten ole nopea ja varmista paikkasi TÄSTÄ!