Näin ehkäiset flunssaa

Löydä intohimo

Se sytyttää sut liekkeihin, pelkkä ajatus siitä. Se saa sut heräämään jokaiseen päivään niin, että sä tunnet elämällä olevan jokin ainutlaatuinen tarkoitus. Se saat sut innostumaan yhä uudelleen ja tuntemaan olevasi elossa. Se on se intohimo, joka mahdollistaa sen, että sä pystyt toteutaamaan elämässäsi jotain, joka saa sut tuntemaan itsesi merkitykselliseksi. Koska sä olet sitä. Löydä intohimo.

 

Intohimon synonyymit ovat:

  • into.
  • kiihko.
  • tulisuus.
  • rakkaus.
  • intohimon kohde.
  • tunteen palo.
  • mania.
  • vimma.

 

Intohimo on muutakin kuin seksuaalisuutta, vaikka seksuaalisuus on todella tärkeä asia sekin!  Nyt mietitään sitä erilaista intohimoa. Löydä intohimo. Onko sun elämässä, arjessa näitä asioita? Vai meneekö arki ohitse jäätävällä kiidolla, autopilotti päällä? Saatko kokea elämässäsi intohimoa sitä kohtaan, mitä sä teet? Aikaisemmin en ymmärtänyt tätä juttua ollenkaan. Ajattelin et elämä nyt vaan eletään. Mutta jossain vaiheessa aloin ymmärtämään. Sillä on joku tarkoitus, miksi pienestä pitäen halusin järjestää konsertteja, kerhoja joissa kokoonnutaan ja halusin esiintyä. Halusin esiintyä aina kun oli mahdollisuus. Halusin myös luoda jotain uutta, pienenä se oli eläinlehtien kirjoittelua, joita lähettelin ”tilaajilleni” ympäri Suomen. Se oli punastusta poskilla, kun laulaminen ihmisten edessä jännitti niin paljon, että itketti, mutta silti se oli niin ihanaa!

Meillä, ihan jokaisella, on elämässämme asioita, joiden tekemisestä nautimme. Jota rakastamme tehdä. Mikä on se sinun tekemisen muoto ja intohimosi kohde? Teethän sitä jo nyt? Saathan kokea tunteen paloa, intoa ja vimmaa?

Myöhemmin elämääni saapui liikunta ja hyvinvointi. Se valtasi mun elämän ja innostuin siitä niin täysiä. Kirjoittelin treeniohjelmia ja ruokavalioita aina kun tilanne sen salli. Papereita, joissa oli treeniohjelmointisuunnitelmia ja erilaisia ruokavalioita, oli jokapuolella ja vain innovoin uutta. Ahmin erilaisia kirjoja, asiatekstejä ja blogeja. Hain inspiraatiota ja halusin oppia uutta kaiken aikaa. Kokeilin itse, mikä toimii ja mikä ei ja elin hyvinvointia koko sielullani.

Tästä hyvinvoinnista tuli minulle työ. Olen aina kulkenut eteenpäin, kuunnellen vahvasti omaa intuitiotani. Välillä olen epäröinyt ja pelännytkin, mutta aina olen jälkeen päin huomannut, että se kannatti. Seuraava iso askeleeni onkin hypätä seuraavalle tasolle, kun tunsin sen, että mä haluan alkaa tehdä hyvinvointia yrittäjänä, entistä laajemmin. Ja nyt teen sen ja tunnen sisälläni alun jännityksen ja epävarmuuden jälkeen varmuutta ja rauhaa. Mutta silti, olen niin innoissani, että välillä en pysty olla paikallani hyppimättä!

Nyt tunnen vahvaa intohimoa treenaamista kohtaan, koska olen tehnyt siitä jälleen itselleni tavoitteellisempaa. Saan kiksejä siitä, että saan treenata ja vetää epämukavuusalueella ja opin, vahvistun ja kasvatan suorituskykyäni treeni treeniltä (huomioiden toki levon ja palautustoimenpiteet, joista voitkin lukea lisää täältä).

 

Joskus oman intohimon seuraaminen vaatii rohkeutta ja suuriakin päätöksiä. Usko mua, usein ne kannattaa. Koska meillä on yksi elämä. Yksi elämä elettävänä.

Se, kun jokin tekemisen muoto sopii sulle niin täydellisesti, että muutkin sen huomaa. Kun se sytyttää sut ja saa sut puhkeamaan kukkaan. Itselläni myös esiintyminen ja ihmisten motivoiminen on se juttu, joka viimeistään saa mut syttymään liekkeihin. Sitä saan toteuttaa nykyään omalle tiimilleni ja myös erilaisissa tapahtumissa ja luennoilla.

Hyvin harvalle on enää jäänyt epäselväksi se, miten tärkeää matkustelu on minulle. Rakastan lämpöä, eri kulttuureja ja seikkailuja. Ihailen kuin pieni lapsi, maisemia ja uusia kokemuksia. Tunnen kyynelien kirvelyn jo pelkästä ajatuksesta siitä, että saan olla jossain kaukana, paratiisissa. Tämä on yksi syy, miksi haluan tehdä asioita, joita nyt teen. Haluan mahdollistaa itselleni sen, että tulevaisuudessa voimme mieheni kanssa elää sellaista elämää entistä enemmän.

Jos jotain tästä tekstistä haluaisin jäävän sinun mieleesi, on se se, että tekisit yhden päätöksen,  jolla voi olla todella suuri vaikutus elämääsi. Ala seurata omaa intohimoasi. Ala toteuttaa asioita, joita rakastat. Ei huomenna, ei sitten joskus. Vaan nyt. Aloita pienestä. Koska suurillakin asioilla on pieni alku. Sinussa elää se suuruus.

 

 

Terkuin:

Elina New Beginning uusi alku

 

Jolla on tänään tunteellinen ja niin mahtava fiilis ihan kaikesta.