Kutsumus

Kutsumus

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, mitä asiaa kohtaan tunnet palavaa intohimoa? Onko sinulla jokin ainutlaatuinen lahjakkuus tai kyky, jonka toteuttaminen tuo sun elämään ihan älyttömästi iloa ja merkityksellisyyttä? Tämä on sinun kutsumuksesi, kutsumus, joka saa sut syttymään ja puhkeamaan kukkaan.

Moni ihminen elää elämänsä läpi huomaamatta tätä omaa kutsumustaan tai kieltämällä ja väheksymällä sitä. Kutsumus on vain yksi haave, jonka ei kuitenkaan usko koskaan toteutuvan ja se tuntuu mahdottomalta. Ja elämän kuluessa ihminen muuttuu pessimistisemmäksi ja ympäristökin muokkaa ajatuksia niin, että oman kutsumuksen ääni hiljenee ja sammuu. Hyvä esimerkki on lapsen ajatusmaailma, jossa hän pystyy mihin tahansa. Vuosien karttuessa, tämä lapsi muuttuu ja ottaa vaikutuksia ympäristöstään. Jos häntä ei tueta, eikä häneen uskota tarpeeksi, alkaa hän uskomaan, ettei se olekaan mahdollista. Lue aikaisemmin kirjoittamani teksti uskomuksista ja mahdollisuuksista tästä.

Tiesithän sinä, että se todellakin voi olla mahdollista? Ihminen pystyy ihan uskomattomiin tekoihin, jos hän vain haluaa, uskoo siihen ja on valmis tekemään asioita sen eteen sitkeästi! Ainoa asia, mikä estää toteuttamasta omaa kutsumusta on pitkäjänteisyyden puute ja omaan itsensä uskomisen puute.

Meille jokaiselle tulee hetkiä, jolloin usko meinaa kadota ja tekee mieli luovuttaa. Mutta jotenkin asiat usein järjestyvät niin, että jälkeen päin ymmärtää, että näin piti tapahtua. Usein puhutaan myös niinsanotusta perhosvaikutuksesta, kun kaikki ei mene niin kuin on suunnitellut ja jälkeen päin tajuaakin, että asioiden olikin tarkoitus mennä aivan eri tavalla mutta paremmin.

 

Kutsumus

 

Sinulla on suuri haave, kutsumus. Haluat toteuttaa sen. Alat tehdä sen eteen töitä ja asioita päivittäin, kunnes eteesi tulee este. Säikähdät ja ajattelet, että juuri minulleko tämän piti tapahtua. Este ei ole kovin iso, joten päätät ylittää sen, kunnes eteen tulee paljon isompi este. Se este on niin iso, että tiedät sen ylittämisen vaativan apua ja todella paljon vaivaa.

Mitä jos epäonnistut? Et halua epäonnistua, joten et edes lähde ylittämään estettä. Miksi nähdä niin paljon vaivaa ja aikaa? Se tuntuu lähes mahdottomalta ja voit ajatella, että se ei ole edes mahdollista. Esteen takana olisi ollut lisää esteitä, tämä este oli niistä pahin. Mutta näiden useiden esteiden takana olisi ollut kutsumuksesi ja unelmasi.

Kaikki ne vastoinkäymiset, jotka kohtaa meitä jokaista elämämme aikana, ovat siinä tarkoituksella, vaikka siinä tilanteessa ei mitenkään sitä pysty käsittämään.

Jokaisessa niistä on jokin opetus ja lopulta myös jotain hyvää. Mitään ei voi saavuttaa ilman vastoinkäymisiä ja niistä selviämistä. Näiden vastoinkäymisten tarkoituksena on olla opettajia matkallasi. Jokaisella niistä on sinulle jokin viesti ja opetus, joiden jälkeen olet vahvempi ja oppinut tekemään asioita eri tavalla. Siksi onkin erityisen tärkeää ottaa opiksi vastoinkäymisistä ja muuttaa omaa käyttäytymistään. Sillä jos jatkat samalla vanhalla kaavalla, vastoinkäymisistä huolimatta, voi olla että jäät junnaamaan paikallaan.

Sillä, miten suhtaudut vastoinkäymisiin, on paljon merkitystä. Mitä jos oppisit näkemään vastoinkäymiset sellaisina, että niitä on pakko tulla, mutta sinä selviät niistä? Elämä järjestää sulle ne avut, joiden avulla sä selviät.

Se jokin, kutsumuksesi kutsuu sinua elämäsi aikana mahdollisesti monta kertaa. Joskus voi käydä niin, että elämä vain johdattelee sinua toteuttamaan omaa kutsumustasi. Jos et elämäsi aikana toteuta tätä kutsumustasi, voit tuntea selittämätöntä tyhjyyttä.

Ole rohkea ja lähde seuraamaan sitä, mitä sinä olet luotu tänne maailmaan toteuttamaan. Koska jokainen hetki, jonka elämme täällä, on merkityksellinen ja elämä ei jatku loputtomiin. Uskalla aloittaa jo nyt, äläkä siirrä huomiseen. Jo nyt, pienillä teoilla.Koska mikä tahansa on mahdollista.

 

 

Elina New Beginning uusi alku