Uusi sivu kääntyy

Elän tällä hetkellä todella jännittäviä aikoja, niin että vatsan pohjassa on pieni perhosten lepattelu kaiken aikaa. Huomaan, että iltaisin päässäni pyörivät ne kaikki ihanat uudet asiat, ja kaikki ajatukset ja ideat on pakko kirjata ylös, ennen nukkumaanmenoa. Niitä ajatuksia on niin paljon, niitä tulee sieltä täältä. Päivisin haluan toteuttaa uusia ideoitani, kehitellä ja suunnitella tulevaa. On vaikeaa rauhoittua innostuksessaan. Tää kaikki vaan on niin uutta ja ihmeellistä, ja olen vain aivan fiiliksissäni, päästessäni toteuttamaan omaa intohimoani. Ja odotapa vain niitä hetkiä, kun pääsemme Meritan kanssa jakamaan innostustamme tapaamisissamme. Se on käsin kosketeltavaa.

Elämä kantaa

Kirjoitin aikasemmin blogiin artikkelin siitä, miten tärkeää on olla avoin uusille mahdollisuuksille ja olla valmis kasvamaan. Tekstiä kirjoittaessani tajusin samalla itse paljon asioita. Kaikki ne ihmiset, joita olen nyt kohdannut, heillä on osansa elämässäni. Olen mennyt step by step -askelein eteenpäin. Kaikki ei aina ole mennyt niin, kuin olen suunnitellut, mutta minulla on rauha niiden kanssa; asioiden ei aina pidäkään mennä niin, kuin itse on ajatellut. Ne menevät silti aina lopulta niin kuin on paras.

Siitä on takaperin aikaa neljä vuotta, kun perustin oman yrityksen. Tarkoitukseni oli tuolloin aloittaa kokopäiväinen työ hyvinvointivalmentajana ja Personal trainerina. Kirjoitin samaan aikaan myös suosittua hyvinvointiblogia Elinaista. Aikani yrittäjänä ei kuitenkaan ollut vielä tuolloin, vaan päädyin työntekijäksi Fressin kuntokeskukseen traineriksi. Elinainen blogi tuli tiensä päähän muutama vuosi sitten, ja olen jälkeenpäin katunut väliajoin sitä, että päätin lopettaa sillä hetkellä suosionsa huipussa olleen blogin. En koskaan saanut tietää, mihin olisin blogin kanssa päässyt, jos olisin jatkanut. Mutta sen aika ei ollut silloin.

Se neljä vuotta on ollut minulle opettavaista, olen saanut kehittää omaa ammattitaitoani ja mikä tärkeintä, olen saanut olla mukana muuttamassa monen ihmisen elämänlaatua paremmaksi. Lisäksi meidän työtiimi oli mahtava porukka, jota todella tulee ikävä.  En ollut vielä valmis ja kaiken oli tarkoitus mennä niin. Olen kaikesta kokemastani kiitollinen ja kaikki on pitänyt tapahtua, jotta olen juuri tässä, juuri minä. Nyt on minun aikani vain siirtyä eteenpäin, kohti uusia haasteita.

 

Uusi sivu kääntyy

 

Uusi sivu kääntyy

Ajatus kokopäiväisestä yrittäjyydestä on kasvanut mielessäni pitkään, vuosia. Olen aina ollut ihminen, joka haluaa itse suunnitella omat aikataulunsa ja motivoidun siitä, kun saan tehdä työtä itselleni ja saan itse innovoida omaa työtäni ja sitä mitä annan ihmisille työni kautta. Olen koko elämäni nähnyt yrittäjyyttä myös kotonani. Ajatus yrittäjäksi alkamisesta on tuntunut kuitenkin jopa vähän pelottavalta, ja siirsin toteutusta kaiken aikaa eteenpäin. Kunnes tuli se hetki, kun minulle tuotiin se mahdollisuus melkein eteeni.

Kaikki tuntui loksahtavan paikalleen, ja kun niin monet kannustivat ja sanoivat uskovansa minuun, ymmärsin sen itsekin. Siinä hetkessä mietin, että nyt jos koskaan, mun pitää uskaltaa. Päätösten teko on mulle tosi hankalaa usein ja se on yksi piirre, jota haluan kehittää itsessäni. Nyt halusin tehdä päätökseni siinä, ja seistä itsevarmana sen takana. Olen kasvanut jo sen verran, hankkinut kokemusta ja koulutuksenikin on yrittäjyyttä tukeva (markkinoinnin tradenomi), ettei nyt enää kannata perääntyä. Jos ei nyt, niin sitä ei tapahdu pian koskaan.

Ja mä tein sen. Päätin. Pistin toimeksi.

Tein aikataulun ja aloin heti suunnittelemaan. Se tapahtuisi melko nopealla aikataululla, mutta tulen tekemään hyvät alkuvalmistelut. Vuonna 2018 tulen toimimaan kokopäiväisenä hyvinvointialan yrittäjänä. Tulemme valmentamaan niin yksilöitä kuin ryhmiäkin Seinäjoella, sekä Suomenlaajuisesti etävalmennusten kautta. Lisäksi tarjoamme Meritan kanssa ensi vuonna verkkovalmennuksia. Intohimoni on myös motivointi, joten haaveeni on vielä joku päivä motivoida suurta yleisöä. Nyt teen sitä jo ympäri Suomea hyvinvointiluentojen merkeissä.

Olen ottanut askeleita joka päivä. Joka päivä olen tehnyt asioita näiden omien unelmieni eteen. Ja nyt alkaa tapahtumaan konkreettisia asioita. Olen nyt tarpeeksi vahva, tarpeeksi valmis siirtymään ison ja sen ratkaisevan askeleen eteenpäin. Nyt mä teen sen, toteutan vihdoin haaveeni ja päätän olla rohkea.

 

Uusi sivu kääntyy

 

Etsin jo nyt valmennettavia vuoden 2018 alkuun niin Seinäjoelle, kuin etävalmennettavia koko Suomen alueelta. Ensi vuonna se starttaa, New Beginning -konseptiin tulee Personal training valmentaminen Seinäjoen alueella sekä etänä. Tämä voi olla sinun hetkesi, en malta odottaa, että pääsemme aloittamaan. Minä voin olla mahdollisesti oikea valmentaja juuri sinulle. Ja mä tiedän, että mulla on niin paljon annettavanani valmentajana.

Teen tätä työtä täydellä sydämellä ja intohimolla, ja tulen satsaamaan valmennettaviini. Mahtavinta yrittäjänä on myös se, että pystyn auttamaan entistä laajempaa ihmisryhmää etävalmennusten ja verkkovalmennusten kautta. Tavoitteenamme Meritan kanssa onkin auttaa mahdollisimman montaa ihmistä elämään täysiä, energistä ja hyvää elämää.

Nyt se on tehty, tämä on julkista. Vuodesta 2018 tulee upea vuosi.

 

 

Elina New Beginning uusi alku