paras ja kestävin tapa pudottaa painoa

Blogin Top 10 suosituinta kirjoitusta!

Katselin blogimme tilastoja ja sen innoittamana ajattelinkin listata nyt Top 10 kirjoitustamme. Näitä suosituimpia kirjoituksia selatessa huomasin, että teitä lukijoita kiinnostaa selvästi eniten ravintoon ja treeniin liittyvät aiheet, joten niitä yritämme jatkossa kirjoitella lisää.

 

Eniten lukukertoja saanut blogin kirjoitus on ollut selkeästi Elinan Mielestäni paras ja kestävin tapa pudottaa painoa. Tämä kirjoitus on kerännyt tuhansia lukukertoja ja on ollut todella suosittu. Jos et ole lukenut kirjoitusta vielä, voit käydä lukemassa sen täältä.

 

paras ja kestävin tapa pudottaa painoa

 

Tässä puhdistuspäivän ruokavalio-ohjeet, ole hyvä! -kirjoitus on ollut myös todella suosittu, samoin myös kirjoitus, jossa jaoimme terveellisen ruokavalion ohjeet. Voit käydä helposti näistä molemmista kirjoituksista nappaamassa itsellesi ateriaohjeet jokaiselle päivän aterialle ja näin ryhtyä syömään terveellisemmin vaikka jo heti tänään! 😊

 

terveellinen ruokavalio

 

Hyvin suosittu kirjoitus on ollut myös Tehokas pakaratreeni. Tässä kirjoituksessa saat supertehokkaat treeniohjeet, joiden avulla saat pakaroihin kunnon poltteen aikaiseksi. Treenin voi suorittaa halutessa kotona, eikä se vaadi kuntosalivälineitä. Toinen suosittu treeniohje oli Tehokas vatsatreeni. Tämä treeni onnistuu myös kotona.

 

Pakaratreeni

 

Listan kärjessä on myös Elinan kirjoitus Ravintolisät joita fanitan. Terveellisen ja puhtaan ravinnon nauttiminen päivittäin on tärkeää terveyden kannalta ja omaa hyvinvointia voi tukea vielä entistä enemmän laadukkailla lisäravinteilla. Jos sinua kiinnostaa lukea aiheesta lisää, voit käydä lukemassa kirjoituksen täältä.

 

FitLine

 

Kirjoituksistamme on varmasti käynyt ilmi, että meistä molemmat, minä ja Elina ollaan kummatkin tehty meidän omissa elämissä muutokset. Olemme kirjoittaneet molemmat omat muutostarinamme ja ne ovat myös top 10 luetuimpien joukossa. Elinan kirjoituksen Muutos on mahdollinen -kirjoituksen voit käydä lukemassa täältä ja minun omani Elämäni paras päätös oli tehdä muutos! voit käydä lukemassa täältä!

 

 

Tehosta aineenvaihduntaasi -kirjoitus on ollut myös todella suosittu! Elina kirjoitti hyviä ja toimivia vinkkejä, miten tehostaa omaa aineenvaihduntaa ja tämän kirjoituksen voit käydä lukemassa täältä.

 

Tehosta aineevaihduntaasi

 

Olemme julkaisseet blogissa useita reseptejä, mutta yksi niistä on noussut muita suositummaksi ja tämä resepti on raaka-snickersit. En yhtään ihmettele miksi resepti on noussut ykköseksi, koska nämä raaka-snickersit on vaan NIIN hyviä! Käy nappaamassa resepti täältä, kokeile ja nauti, vaikka juuri tämän lauantaipäivän kunniaksi. 😉

 

Raaka-Snickers

 

Jaa viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä Top 10 listan kirjoituksena on Päivä käyntiin terveellisellä aamupalalla. Tässä kirjoituksessa jaoimme 3 erilaista aamupalareseptiä, jotka sopivat varsinkin kiireisiin aamuihin. Käy lukemassa ja nappaamassa reseptit täältä.

 

marjasmoothie

 

Tässä siis listaa meidän blogin suosituimmista kirjoituksista. Mikä on ollut eniten sinun mieleesi? Löytyykö se listalta vai se listan ulkopuolelta? Haluaisimme mielellämme kuulla mielipiteesi. <3

 

merita new beginning