Uuden äärellä

Tänään oli ihana ja jännittävä päivä. Sellainen päivä, että välillä piti oikein pysähtyä tajuamaan, että vähän reilu kahden kuukauden päästä blogin perustamisesta olemme todellakin tässä. Monet unelmat ja haaveet alkavat käydä aika nopeallakin tahdilla toteen. Se on tosi kutkuttavaa ja jännittävää! Siinä hetkessä, kun kuuntelin nurkan takana Meritan kertomassa kameralle omaa upeaa ja niin voimaannuttavaa tarinaansa, suljin silmät ja kiitin. Miten hienoa olla tässä. Uuden äärellä.

Tänään voitimme omia jännityksiämme ja menimme molemmat epämukavuusalueellemme. Sanat sekosivat ja välillä lensi ärräpäitä, kun oma osuus ei mennyt kuvatessa ihan putkeen. Toistettiin ja toistettiin, kunnes lopulta saimme todeta innoissamme, että se meni kerralta purkkiin. Ja kameralle puhuminen ei olekaan niin vaikeaa, vaan pikemminkin hauskaa! Tämän päivän jälkeen kameran edessä esiintyminen ei enää jännitä taaskaan yhtään niin paljoa.

 

New Beginning -Uusi mahdollisuus

Syksy tulee olemaan jännittävää aikaa, koska silloin julkaisemme Meritan kanssa yhteisen ”esikoisemme”. Olen niin innoissani siitä, että saamme lyödä osaamisemme, kokemuksemme ja sen yhteisen innostuksemme yhteen nettivalmennuksen muodossa. Ja tämä tulee olemaan vasta alkua.

Haluamme, että valmennuksen avulla saamme käynnistettyä mahdollisimman monessa ihmisessä elämäntapamuutosketjun. Kyllä, juuri sinut joka mahdollisesti siirrät aloittamista, tai joka vuosi aloitat, mutta kaipaat vielä enemmän apua siihen, että tekisit oikeita asioita. Sen ei tarvitse olla ylitsepääsemättömän vaikeaa ja monimutkaista tai aikaavievää. Me itse olemme molemmat tehneet aikoinaan elämäntapamuutoksen ja kokeneet kaiken sen omassa elämässämme. Kokemuksemme kautta syntyi intensiivinen ja tiivis valmennus, joka antaa alkusysäyksen kohti elinvoimaisempaa elämää. Ja tulevan syksyn alussa haluamme auttaa alkuun jokaisen, joka haluaa ottaa mahdollisuuden vastaan.

 

New Beginning -Uusi mahdollisuus

 

En vaan voi olla onnellisempi siitä, että me Meritan kanssa tehtiin päätös blogista ja yhteisestä valmennuksesta. Emme siirtäneet asioiden toteuttamista kaiken aikaa eteenpäin, vaan päätettiin tehdä ne heti. Tottakai uuteen hyppääminen jännitti, mutta kaikki kannatti. Tulemme täydentämään toisiamme niin loistavasti. Meritalle nettivalmennusten teko on jo tuttua ja taas itse olen tehnyt enemmän lähivalmennuksia. Lisäksi tämä bloggaaminen on ollut aivan huippua yhdessä! Tärkeintä ja mahtavinta on kuitenkin se, miten hauskaa meillä joka kerta on! Me nauretaan ja välillä itketään naurusta (teidän pitäisi nähdä pieleen menneet videopätkät). On niin hienoa, miten mahtavan ystävän olen Meritasta saanut.

Me olemme niin innoissamme. Kannattaa pysyä kuulolla!

 

 

Elina New Beginning uusi alku