Terveellinen herkkuresepti – suussa sulavat maapähkinävoimuffinssit

Minuun on puraissut viime aikoina joku leivontahyttynen ja pahasti, koska olen testaillut ja kehitellyt meidän keittiössä monia uusia reseptejä viime päivien aikana, varsinkin terveellisiä herkkureseptejä. Olen myös rustaillut vihkoon useita erilaisia ideoita, joita aion lähiaikoina kokeilla, joten blogi onkin varmasti pullollaan erilaisia resptejä tulevien viikkojen ajan.

En tiedä miten teillä muilla, mutta minulla kokkaamisesta seuraa aina paljon sotkua ja juuri tänään viimeksi ihmettelin suuresti niiden kokkaajien taitoja, jotka pystyvät loihtimaan leipomuksensa niin siististi, ettei keittiöstä juuri edes näy, että siellä olisi kokattu, koska minulla leviää kaikki aina pahasti käsiin. Koko keittiö on sotkussa tasoja ja kaapin ovia pitkin. Lattialta löytyy taikinaa ja vaatteet ovat sotkussa. Lopulta siivoaminen onkin paljon suurempi homma kuin itse leivontaan käytetty aika (noh, ehkä nyt ei ihan joka kerta noin pahasti käy, mutta useasti kyllä).

Tänään ajattelin jakaa teille mielettömän herkullisten muffinssien reseptin, joka on kaiken lisäksi äärettömän nopea. Itse kokkaamiseen taisi mennä alle viisi minuuttia ja tähän päälle vain 10 minuuttia uunissa paistamista ja jo vartissa muffinssit olivat pöydällä valmiina jäähtymässä ja minä tietysti vieressä kärsimättömänä odottamassa. 🙂 

 

Nämä muffinssit eivät sisällä munaa tai maitoa, joten ne sopivat näin myös kasvisruokavaliota noudattavillekin.

 

Terveellinen herkkuresepti – maapähkinämuffinssit

10-12 muffinssia

 

Ainekset:

  • 2,5 dl kaurahiutaleita
  • ½ tl leivinjauhetta
  • ½ tl ruokasoodaa  
  • ¼ tl ruususuolaa
  • 2 kypsää banaania
  • 2 rkl luomumaapähkinävoita
  • n. 1 dl kauramaitoa

 

Löydät postauksen lopusta videon, josta voit helposti katsoa tarkemmat valmistusohjeet muffinssien tekoon. Nämä oli kyllä niin superhelppoja ja nopeita, ettei voi olla todellista. Jos testaat, kerrothan, mitä mieltä olit!  🙂 

 

kookosöljy, terveellinen herkkuresepti,

terveellinen herkkuresepti

terveellinen herkkuresepti

terveellinen herkkuresepti

 

 

Täältä löydät muita terveellisiä herkkureseptejämme.

Mahtavaa loppuviikkoa! <3

merita new beginning